Gulvservice

God gulvservice er en vigtig del af processen, når dine trægulve skal have en kærlig hånd. Det kan være svært at finde den rette service, der skal til for at holde dine trægulve smukke og i god stand. Vi er altid klar ved telefonen for at guide dig om de forskellige muligheder, du har og guide dig igennem processen med at få det bedste ud af dit gulv.

Gulvservice i topklasse

Gulvservice er ikke kun vedligeholdelse af gulvet. Det er også vigtigt at sikre, at gulvet er sikkert at gå på, og at det ikke skader andre overflader. Derfor er det en god idé at have en professionel gulvservice til at tage sig af gulvet i dit hjem eller din virksomhed.

Mange års erfaring med gulvservice

Vi har +14 års erfaring med gulvservice, og derfor ved vi også hvad god gulvservice indebærer. Du kan altid regne med os for et professionelt stykke arbejde og vi ved, hvad der skal til for at få dine gulve til at skinne. Du kan forvente, at det er én af vores erfarne og grundige gulvmænd, du møder på brædderne.

Udfyld formularen eller ring / skriv til os

Ring til os på tlf.: 20 68 46 56 ​eller send en mail til jakobsen-gulvservice@mail.dk.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Høj kvalitet

Uovertruffen kvalitet, der sikrer tilfredshed i hvert projekt.

God service

Personlig service, der altid overgår dine forventninger.

Kompetent rådgivning

Pålidelig ekspertise, der vejleder dig til de bedste beslutninger.

Professionel rådgivning og gulvservice

Der er mange forskellige ting, der kan gøres for at forlænge levetiden på dit gulv, og det er vigtigt at have en grundig forståelse for de forskellige muligheder, før du træffer en beslutning. En professionel gulvservice kan tilbyde rådgivning om valg af materialer, behandling af gulvet og andre vedligeholdelsestips.

Det er vigtigt at finde den rette virksomhed til din situation. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

Jakobsen Gulvservice, grundlagt af Lars B. Jakobsen i 2009, består nu af et team med 8 eksperter, klar til at forvandle trægulve på Fyn. Med mere end14 års erfaring lover vi fornyelse af alle slags gulve.

Kontakt os

Jakobsen Gulvservice v/ Lars B Jakobsen

Hindehøjvej 3, 5000 Odense C

Telefon: 20 68 46 56

E-mail: jakobsen-gulvservice@mail.dk