Erhverv

Gulvfirma med 14 års erfaring til dit Erhverv, Fyn

Er I på udkig efter et professionelt gulvfirma til jeres erhverv på Fyn, som I kan regne med leverer? Så er I landet det rigtige sted!

Vi har mange års erfaring med erhvervsvirksomheder, som har ønsket sig nyt liv til sine gulve. Vi er et loyalt gulvfirma beliggende på Fyn, som altid er jordnære og tilgængelige både før, under og efter processen. I kan forvente, at vi løser opgaven ud fra netop jeres ønsker og behov og altid under høj kvalitet og god service!

Vi tilbyder følgende services til erhverv: gulvafslibning, gulvbehandling, gulvafhøvling, gulvservice, lakering og ludbehandling.

Kontakt os endelig, hvis I har spørgsmål til netop jeres ønsker.

Udfyld formularen eller ring / skriv til os

Ring til os på tlf.: 20 68 46 56 ​eller send en mail til jakobsen-gulvservice@mail.dk.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Jakobsen Gulvservice – lokalt gulvfirma til erhverv på Fyn

Gulvene har meget at sige om førstehåndsindtrykket af et lokale eller rum. Smukke, velbehandlede og sunde gulve giver bare et bedre indtryk! Det er uanset, om I ønsker jer et stærkt, solidt gulv, der er let at rengøre og vedligeholde eller om I ønsker lyse, venlige gulve.

Jakobsen Gulvservice er et lokalt gulvfirma, der leverer professionelle gulvløsninger til erhverv i alle størrelser på Fyn. Vi har mange års erfaring med at levere kvalitetsgulve til enhver virksomhed. Derfor ved vi, hvad der skal til for at få det bedste ud af dine gulve.

Vi har et bredt udvalg af gulvløsninger, så vi kan finde den perfekte løsning til netop din virksomhed. Uanset om du er på udkig efter noget slidstærkt og nemt at vedligeholde eller noget mere unikt og personligt – så har vi det, du mangler.

Vores kompetente og venlige medarbejdere står altid klar til at give dig den bedste rådgivning, så du kan finde den bedste løsning for netop din virksomhed. Så kontakt os i dag for en uforpligtende samtale!

Gulvservice i topklasse til erhverv

Vi er placeret centralt og solidt i Danmarks landskab – lige midt i Odense! Derfor servicerer vores gulvfirma med stor glæde erhverv på Fyn. For at sikre, at din virksomheds gulve altid er i topklasse, har vi fokus på grundig kommunikation, høj kvalitet og god service. Disse nøgleord er vigtige for den brede vifte af gulvserviceydelser, som vi tilbyder. Sådan får I den bedst mulige løsning for jeres behov. Vi er særligt specialiseret indenfor den gulvservice, som vi tilbyder. Derfor kan I regne med, at vi ved, hvad vi taler om og at rådgivningen altid er professionel.

Brug for et gulvfirma til dit erhverv på Fyn?

Lad os klare opgaven for dig!

Hos Jakobsen Gulvservice v/ Lars Jakobsen tilbyder vi en bred vifte af opgaver indenfor erhverv på Fyn – store som små. Uanset om du skal have hjælp til det ene eller det andet, stræber vi altid efter at finde den bedste løsning til netop dig. Finder du ikke netop det, som du skal have hjælp til beskrevet her, så kontakt os endelig.

Høj kvalitet

Uovertruffen kvalitet, der sikrer tilfredshed i hvert projekt.

God service

Personlig service, der altid overgår dine forventninger.

Kompetent rådgivning

Pålidelig ekspertise, der vejleder dig til de bedste beslutninger.

Grundig kommunikation fra start til slut

Vi har stor forståelse for, at vores kunders behov og ønsker kan variere, så vi tager altid en indledende snak med dig omkring netop dette. På den måde kan vi bedst muligt nå i mål med leveringen af en komplet og skræddersyet løsning. 

Vi spørger grundigt ind til dine forventninger til opgaven, så vi undgår misforståelse. Vi holder dig også gerne opdateret fra start til slut, hvis du ønsker det. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge gennem hele forløbet.

Høj kvalitet og god service

Hos os kan du altid regne med god service og høj kvalitet. Vi går aldrig fra en opgave, før den 100% færdig, og før begge parter er tilfredse med resultatet. Vi overholder alle aftaler og deadlines, så hvis du er på udkig efter kvalitetsløsninger til tiden, så er det os, du skal kontakte.

Vores medarbejdere har den rette faglige viden og kompetencerne til at levere et veludført stykke arbejde.


​Vi møder dig altid med et smil, og vi besvarer med glæde ethvert spørgsmål, som du måtte have i løbet af projektet.

Jakobsen Gulvservice, grundlagt af Lars B. Jakobsen i 2009, består nu af et team med 8 eksperter, klar til at forvandle trægulve på Fyn. Med mere end14 års erfaring lover vi fornyelse af alle slags gulve.

Kontakt os

Jakobsen Gulvservice v/ Lars B Jakobsen

Hindehøjvej 3, 5000 Odense C

Telefon: 20 68 46 56

E-mail: jakobsen-gulvservice@mail.dk