Ludbehandling af gulve giver langtidsholdbare resultater

Sådan sikres den flotte farve i dit trægulv

Har du nogensinde undret dig over, hvordan nogle trægulve bibeholder deres flotte udseende og farve år efter år? Svaret ligger i professionel ludbehandling af gulvet. Denne gulvbehandling sikrer nemlig dit gulv mod slid og falmende farver, og hos Jakobsen Gulvservice er vi altid klar til at hjælpe dig med netop dette.

Vores gulvfirma har adresse i Odense, men vi tilbyder ludbehandling af gulve både her i byen samt de omkringliggende områder, herunder Ringe, Nyborg og lignende. Står du med et nyslebet trægulv, som trænger til en kærlig efterbehandling, er du altså kommet til de helt rigtige.

Udfyld formularen eller ring / skriv til os

Ring til os på tlf.: 20 68 46 56 ​eller send en mail til jakobsen-gulvservice@mail.dk.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Høj kvalitet

Uovertruffen kvalitet, der sikrer tilfredshed i hvert projekt.

God service

Personlig service, der altid overgår dine forventninger.

Kompetent rådgivning

Pålidelig ekspertise, der vejleder dig til de bedste beslutninger.

Styrk dit trægulv med en ludbehandling

Når et trægulv er blevet slebet, skal det efterfølgende behandles, så det fremadrettet kan holde sit friske udtryk og den flotte farve. I den forbindelse kan man med fordel dække gulvet med et lag af lud. En ludbehandling holder nemlig netop på træets naturlige farve og årestruktur, der giver det dets fantastiske, rustikke udtryk.

Efter en ludbehandling bør man også behandle gulvet med en solid lakering, der sikrer den endelige beskyttelse. Hos Jakobsen Gulvservice tager vi gerne hånd om hele arbejdet – fra gulvslibning til ludbehandling og lakering, så dit trægulv får den absolut bedste behandling.

Høj kvalitet og god service er vores kerneværdier. Det har de været i årevis, og du kan derfor trygt overlade opgaven med ludbehandling af dit gulv til os og forvente et smukt og solidt resultat.

Kontakt os og få et tilbud på ludbehandling af gulv

Vil du høre mere om fordelene ved ludbehandling af gulve, eller vil du have et tilbud på netop din opgave?

​Kontakt os allerede i dag og lad os høre meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Så fortæller vi dig gerne om dine muligheder og giver dig en pris på vores arbejde.

Jakobsen Gulvservice, grundlagt af Lars B. Jakobsen i 2009, består nu af et team med 8 eksperter, klar til at forvandle trægulve på Fyn. Med mere end14 års erfaring lover vi fornyelse af alle slags gulve.

Kontakt os

Jakobsen Gulvservice v/ Lars B Jakobsen

Hindehøjvej 3, 5000 Odense C

Telefon: 20 68 46 56

E-mail: jakobsen-gulvservice@mail.dk