Gulvbehandling

Gulvbehandling er en vigtig del af udtrykket i hjemmet eller et andet lokale; det kan give et helt nyt liv til et gammelt gulv og forbedre dets udseende og holdbarhed. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at gennemgå mulighederne for den rigtige behandling til netop dit gulv.

Gulvbehandling giver smukke og velbehandlede trægulve

Gulvafslibning er en effektiv måde at forny dit gulv på. Gulvet bliver slebet med en gulvafsliber, så det bliver jævnt og får et flot udseende. Gulvbehandling er ikke kun for at beskytte trægulvet, men også for at give det et flot udseende. Der findes mange forskellige måder at behandle gulvet på, og derfor er det vigtigt at vælge den rigtige behandling til dit gulv. Hvis du ønsker at få et smukt og velplejet trægulv, så anbefaler vi bl.a. en af følgende behandlinger: lakering eller ludbehandling.​

Udfyld formularen eller ring / skriv til os

Ring til os på tlf.: 20 68 46 56 ​eller send en mail til jakobsen-gulvservice@mail.dk.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Høj kvalitet

Uovertruffen kvalitet, der sikrer tilfredshed i hvert projekt.

God service

Personlig service, der altid overgår dine forventninger.

Kompetent rådgivning

Pålidelig ekspertise, der vejleder dig til de bedste beslutninger.

Nyt liv til dit trægulv med gulvbehandling

Gulvbehandling er en effektiv måde at forlænge levetiden på dit trægulv. Med denne behandling kan du forvente, at dit gulv vil se flottere ud, blive mere modstandsdygtig over for slid og skader, og samtidig blive beskyttet mod fugt. Vi står altid klar til at yde en professionel gulvservice.

Tøv endelige ikke med at kontakte os allerede i dag!

Jakobsen Gulvservice, grundlagt af Lars B. Jakobsen i 2009, består nu af et team med 8 eksperter, klar til at forvandle trægulve på Fyn. Med mere end14 års erfaring lover vi fornyelse af alle slags gulve.

Kontakt os

Jakobsen Gulvservice v/ Lars B Jakobsen

Hindehøjvej 3, 5000 Odense C

Telefon: 20 68 46 56

E-mail: jakobsen-gulvservice@mail.dk