Gulvafslibning med flotte resultater

Vi klarer slibning af gulv med stor erfaring

Har du bemærket, at dine gulve har mistet deres tidligere flotte udseende? Så kan en gulvafslibning være løsningen, og netop dette hjælper vi dig gerne med. Hos Jakobsen Gulvservice har vi nemlig stor erfaring med slibning af gulve, og vi kan derfor også tage hånd om dine gulve, så du kan få et flot og holdbart resultat.

Fra vores base i Odense kører vi gerne ud og sliber trægulve i og omkring hele byen. Hvis du har brug for hjælp til en gulvafslibning i Nyborg, Ringe eller en anden omkringliggende by, kommer vi gerne ud og varetager opgaven for dig.

Udfyld formularen eller ring / skriv til os

Ring til os på tlf.: 20 68 46 56 ​eller send en mail til jakobsen-gulvservice@mail.dk.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Høj kvalitet

Uovertruffen kvalitet, der sikrer tilfredshed i hvert projekt.

God service

Personlig service, der altid overgår dine forventninger.

Kompetent rådgivning

Pålidelig ekspertise, der vejleder dig til de bedste beslutninger.

Gulvafslibning fjerne pletter, ridser og andre skader

Med professionel hjælp til slibning af gulv, kan du vinke farvel til ridser, genstridige pletter og andre skader i dit trægulv. Ved særligt dybe skader kan du dog med fordel få foretaget en gulvafhøvling, da vi herved når dybere ned i træet. Er du i tvivl, om du skal bruge hjælp til afhøvling af afslibning af gulvet, rådgiver vi dig gerne.

Med en gulvslibning får dit gamle gulv ikke kun et nyt udseende, men behandlingen forlænger også dets levetid og holdbarhed. Med fokus på høj kvalitet og god service sikrer vi, at hver eneste detalje bliver taget hånd om, og at dine gulve står knivskarpe og indbydende.

For at kunne give et komplet og flot resultat tilbyder vi også ludbehandling og lakering af trægulve. Her prioriterer vi miljøvenlige metoder og materialer, så vi belaster klimaet mindst muligt med vores gulvarbejde.

Kontakt os for at få en pris på gulvslibning

Vores priser på slibning af gulve afhænger af gulvets nuværende stand og størrelse, samt hvorvidt vi skal efterbehandle gulvet.
​Du kan derfor altid kontakte os, hvis du ønsker en konkret pris på din opgave med gulvafslibning.

Jakobsen Gulvservice, grundlagt af Lars B. Jakobsen i 2009, består nu af et team med 8 eksperter, klar til at forvandle trægulve på Fyn. Med mere end14 års erfaring lover vi fornyelse af alle slags gulve.

Kontakt os

Jakobsen Gulvservice v/ Lars B Jakobsen

Hindehøjvej 3, 5000 Odense C

Telefon: 20 68 46 56

E-mail: jakobsen-gulvservice@mail.dk