Lakering af gulv med mange muligheder

Langtidsbeskyttelse af trægulve

For at sikre trægulve en langtidsbeskyttelse, der holder gulvet pænt og gør det i stand til at stå imod slid, bør man altid sørge for at lakere det. Hos Jakobsen Gulvservice hjælper vi dig gerne med netop dette. Vi tilbyder nemlig lakering af gulve med mange muligheder, så du selv kan vælge, om du vil have et blankt, halvblankt eller mat udtryk i overfladen.

Vi tager opgaver med lakering af gulve i og omkring Odense, og derfor også gerne i omkringliggende byer som Ringe, Nyborg og lignende. Vi kan både lakere gulve uden yderligere behandlinger, men hvis du vil have et fuldendt resultat, kan vi med fordel også hjælpe dig med en gulvslibning og eventuel ludbehandling af gulvet efterfølgende – før lakeringen.

Udfyld formularen eller ring / skriv til os

Ring til os på tlf.: 20 68 46 56 ​eller send en mail til jakobsen-gulvservice@mail.dk.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Høj kvalitet

Uovertruffen kvalitet, der sikrer tilfredshed i hvert projekt.

God service

Personlig service, der altid overgår dine forventninger.

Kompetent rådgivning

Pålidelig ekspertise, der vejleder dig til de bedste beslutninger.

Gulvlakering med en ”grøn” gulvlak

Hos Jakobsen Gulvservice tilbyder vi lakering af gulve med en ”grøn” gulvlak. Det betyder ikke, at vi farver dit flotte trægulv grønt, men at netop denne lak er mere miljøvenlig end mange af de tilgængelige alternativer. Vi ønsker nemlig at tilbyde en gulvlakering, som imødekommer det store behov for klimavenlige løsninger, som vi møder hos mange af vores kunder, og som vi selv brænder for.

Når du vælger os til lakering af dit trægulv, vælger du en løsning, der kombinerer høj kvalitet, miljøvenlige materialer og fremragende service. Vores erfarne fagfolk går ikke på kompromis med kvaliteten og tager sig tid til at forstå dine specifikke behov og ønsker. Vi går meget op i at levere fantastiske resultater, der ikke blot forbedrer udseendet af dit gulv, men også beskytter det mod slid og skader i mange år fremover.

Hør mere om vores arbejde med lakering af gulve

Hvis du vil høre mere om dine muligheder med vores lakbehandling af gulve,
​eller hvis du vil have en konkret pris på at få lakeret dine gulve derhjemme, så kan du altid ringe eller skrive til os.

​Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål og giver dig et tilbud, når vi kender opgavens omfang.

Jakobsen Gulvservice, grundlagt af Lars B. Jakobsen i 2009, består nu af et team med 8 eksperter, klar til at forvandle trægulve på Fyn. Med mere end14 års erfaring lover vi fornyelse af alle slags gulve.

Kontakt os

Jakobsen Gulvservice v/ Lars B Jakobsen

Hindehøjvej 3, 5000 Odense C

Telefon: 20 68 46 56

E-mail: jakobsen-gulvservice@mail.dk