Om os

Jakobsen Gulvservice – dit lokale gulvfirma på Fyn

Jakobsen Gulvservice er stiftet af Lars B. Jakobsen i 2009. Virksomheden startede som et enmandsfirma og er siden vokset til et team bestående af 8 medarbejdere. Vores kompetente stab af medarbejdere er altid klar til at give Fyns trægulve nyt liv – uanset kvadratmeter!

Jakobsen Gulvservice har over 14 års erfaring med renovering og behandling af gulve, og derfor kan du forvente et forandret gulv, når det har været i vores hænder! Vi har altid samarbejdet med både små og store kunder, og begge dele er med lige stor fornøjelse.

Årets Gulvmand 2020 og 2021

Måske du fornemmer vores begejstring for trægulve? Det er ikke helt uden grund, at vi har vundet Årets Gulvmand i både 2020 og 2021. Vi er nemlig passioneret for flotte, sunde trægulve.

Du er altid velkommen til at kontakte os fuldstændig uforpligtende for en professionel rådgivning.

Udfyld formularen eller ring / skriv til os

Ring til os på tlf.: 20 68 46 56 ​eller send en mail til jakobsen-gulvservice@mail.dk.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Fynsk gulvfirma med klare værdier

Vi er placeret centralt og solidt i Danmarks landskab – lige midt i Odense! Derfor servicerer vores gulvfirma med stor glæde fynske kunder. For at sikre, at vores kunders gulve altid er i topklasse, har vi fokus på grundig kommunikation, høj kvalitet og god service. Disse nøgleord er vigtige for den brede vifte af gulvserviceydelser, som vi tilbyder. Sådan opnår vores kunder den bedst mulige løsning tilpasset individuelle behov. Vi er særligt specialiseret indenfor den gulvservice, som vi tilbyder. Derfor kan vores kunder regne med, at vi ved, hvad vi taler om og at rådgivningen altid er professionel.

Grundig kommunikation fra start

Vi har stor forståelse for, at vores kunders behov og ønsker kan variere, så vi tager altid en indledende snak med dig omkring netop dette. På den måde kan vi bedst muligt nå i mål med leveringen af en komplet og skræddersyet løsning. Vi spørger grundigt ind til dine forventninger til opgaven, så vi undgår misforståelse. Vi holder dig også gerne opdateret fra start til slut, hvis du ønsker det. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge gennem hele forløbet.

Høj kvalitet

Uovertruffen kvalitet, der sikrer tilfredshed i hvert projekt.

God service

Personlig service, der altid overgår dine forventninger.

Kompetent rådgivning

Pålidelig ekspertise, der vejleder dig til de bedste beslutninger.

Høj kvalitet og god service

Hos os kan du altid regne med god service og høj kvalitet. Vi går aldrig fra en opgave, før den 100% færdig, og før begge parter er tilfredse med resultatet.
​Vi overholder alle aftaler og deadlines, så hvis du er på udkig efter kvalitetsløsninger til tiden, så er det os, du skal kontakte.

Vores medarbejdere har den rette faglige viden og kompetencerne til at levere et veludført stykke arbejde.
​Vi møder dig altid med et smil, og vi besvarer med glæde ethvert spørgsmål, som du måtte have i løbet af projektet.

Jakobsen Gulvservice, grundlagt af Lars B. Jakobsen i 2009, består nu af et team med 8 eksperter, klar til at forvandle trægulve på Fyn. Med mere end14 års erfaring lover vi fornyelse af alle slags gulve.

Kontakt os

Jakobsen Gulvservice v/ Lars B Jakobsen

Hindehøjvej 3, 5000 Odense C

Telefon: 20 68 46 56

E-mail: jakobsen-gulvservice@mail.dk