Gulvafhøvling

Gulvafhøvling er en af de mest almindelige måder at forny dit gulv på. Det er et omstændigt stykke arbejde, som kræver stor præcision, erfaring og ikke mindst de rette maskiner! Derfor vil vi altid anbefale at alliere dig med professionelle fagfolk. Jakobsen Gulvservice har over 14 års erfaring med renovering og behandling af gulve, og derfor kan du forvente et forandret gulv, når det har været i vores hænder – på den gode måde! Vi har altid samarbejdet med både små og store kunder, og begge dele er med lige stor fornøjelse.

Gulvafhøvling af gulve på Fyn – 1 ud af 3 trin

Gulvafhøvling er det første ud af tre trin. Når dit trægulv er blevet afhøvlet, er det klar til en gulvafslibning. Det er nødvendigt, fordi en gulvafhøvling efterlader gulvet med en grov og ru overflade, og dét er ikke modtageligt overfor efterbehandling. Hvis man helt vil undgå slibemærker og niveauforskelle, er det nødvendigt at benytte sig af en erfaren og professionel gulvmand.

Herefter er gulvet klar til en gulvafslibning og det ønskede finish fx lakering eller ludbehandling.

Udfyld formularen eller ring / skriv til os

Ring til os på tlf.: 20 68 46 56 ​eller send en mail til jakobsen-gulvservice@mail.dk.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Høj kvalitet

Uovertruffen kvalitet, der sikrer tilfredshed i hvert projekt.

God service

Personlig service, der altid overgår dine forventninger.

Kompetent rådgivning

Pålidelig ekspertise, der vejleder dig til de bedste beslutninger.

Hvad er en gulvafhøvling?

En gulvafhøvling er en proces, hvor overfladen af et gulv bliver fjernet for at gøre det jævnere og mere glat. Gulvet kan være lavet af træ, beton eller sten, men den mest almindelige type at afhøvle er et trægulv.

For at fjerne overfladen på et gulv skal der bruges en maskine til afhøvling. Maskinen sliber overfladen af gulvet ned til den ønskede dybde – typisk 2-4 millimeter – og giver mulighed for at justere dybden, så man ikke sliber for meget af gulvet væk.

Når dybden er indstillet, begynder maskinen at slibe gulvet med en rund roterende børste. Børsten kan have forskellige typer af slibematerialer på sig alt efter hvilket materiale gulvet er lavet af.

Kan mit gulv reddes med en gulvafhøvling?

Måske er dine trægulve slidte og ødelagte? Hvis dit trægulv trænger til helt nyt liv, er en gulvafhøvling formentlig løsningen på problemet! Behandlingen giver gulve som er flotte, velbehandlede og fulde af liv.

Selv hvis skaderne er massive, er det stor sandsynlighed for, at vi kan redde dit gulv med en gulvafhøvling toppet med en kærlig efterbehandling som fx lakering eller ludbehandling.

En gulvafhøvling kan være en god idé, hvis dit gulv begynder at se slidt ud. Hvis du har et trægulv, kan det med tiden blive mat og porøst, og de fleste vil sikkert gerne have et flottere og mere holdbart gulv. En gulvafhøvling giver dig mulighed for at fjerne de øverste lag af træet og på den måde at give dit gulv et helt nyt udseende.

Stadig i tvivl? Vi kommer gerne og giver en professionel vurdering. Kontakt os gerne i dag lige her.

Jakobsen Gulvservice, grundlagt af Lars B. Jakobsen i 2009, består nu af et team med 8 eksperter, klar til at forvandle trægulve på Fyn. Med mere end14 års erfaring lover vi fornyelse af alle slags gulve.

Kontakt os

Jakobsen Gulvservice v/ Lars B Jakobsen

Hindehøjvej 3, 5000 Odense C

Telefon: 20 68 46 56

E-mail: jakobsen-gulvservice@mail.dk